timur_nechaev77 (timur_nechaev77) wrote in anticlericalism,
timur_nechaev77
timur_nechaev77
anticlericalism

В РПЦ издали молитву за Путина


Текст молитвы:
===================
Господи Боже Великий, Царю Безначальный пошли, Господи, Архангела Твоего Михаила на помощь рабу Твоему Владимиру изъяти его от враг видимых и невидимых.
О Господень великий Архангеле Михаиле, демонов сокрушителю, запрети всем врагом его, борющимся с ним, сотвори враги яко овцы, сокруши их яко прах пред лицем ветра. О Господень великий Архангеле Михаиле, шестокрылатый первый княже и воеводо Небесных Сил, Херувим и Серафим. О чудный Архангеле Михаиле, хранителю неизреченных тайн, буди ему великий помощник во всех обидах, в скорбех, печалех; в пустынех, на распутиих, на реках и на морях тихое пристанище. Избави его, великий Архангеле Михаиле, от веяния прелести диавольския и услыши нас, грешных рабов твоих, молящихся тебе и призывающих имя твое святое, ускрри на помощь нам и услыши молитву нашу.
О великий Архангеле Михаиле, победи вся противящияся нам силою Честнаго и Животворящаго Креста Господня, молитвами Пресвятыя Богородицы и святых Ангел, и святых апостол, и святаго Николая Чудотворца, пророка Божия Илии, четыредесяти Севастийских мучеников, и святых великомучеников Пантелеймона, Никиты и Евстафия, и преподобных отец, новомучеников и исповедников Российских, страстотерпца царя Николая и всех святых.
О великий Архангеле Михаиле, помози нам, грешным, избави нас от труса, потопа, огня, меча, от напрасныя смерти и от всякаго зла, и от всякаго врага льстиваго, и от бури наносимый, и от лукаваго избави нас, великий Михаиле, Архангеле Господень, всегда, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    Comments allowed for members only

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments